sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Kangoroo camping!

Hälsningar från Melaleuca!
Vi hr nu påbörjat livet i tält, vi har sovit nu två nätter i tält. Nätterna här är fortfarande väldigt kalla så vi har frysit men inför nästa natt har vi lånat extra filtar så att vi klarar oss trots att det regnar och åskar ute (åskan är nog långt borta).

Port Stephens är ett rätt så litet och bland andra backpackers opopulärt ställe men många aussin kommer själva hit för att fira sin semester. Otroligt fina stränder så långt man kan se o endast lite folk. Folktomheten kan även bero på att det fortfarande bara är vår här så vattnet är rätt så kyligt. Aussierna som är käna får sitt relaxanta liv gillar att äta ute ute o längs de långa stränderna finns mängder av picnikbord o grillar för allmänt bruk.

Idag har vi klättrat upp till ett utkiks ställe , tomaree head, där vi hoppades att kunna se valar men tyvärr såg vi inga. Det som Henrik däremot bonga var en vildkoala som sov uppe i ett träd nära campingen. Tyvärr låg koalan så i gömman o vägrade röra på sig så det blev inga bra bilder denna gång.

Imorgon bär det av till nästa ställe, Port Macquarie som ligger 4,5 timmar längre norrut.
Ha d bra!


Posted by Picasa

5 kommenttia:

  1. Helo,
    Skönt att veta att ni är i liv.Borde skicka yllesockor och tröjor åt er.Härliga bilder med fina vyer.Henrik ser dock litet farlig ut på en bild.Här har vi haft en härlig sommardag idag söndag.Inkommande vecka tar vi troligtvis båten upp.Den är ännu inte såld. Ha det så bra.Önskar er allt gott.Kramar o.hälsningar
    Moster o.Nisse

    VastaaPoista
  2. Helt jätte fint!! snyft... men här har nog oxo varit nu jätte fint höst väder i några dagar :)
    men ja ha nog int hunnit riiktigt njuta...skriva skriva...men snart har jag de gjot :)

    meera bilder :) ha du maria shoppa någo?????

    Malin

    VastaaPoista
  3. Hej Maria o Hentti
    Fantastiskt fina bilder. Skönt att det inte är så mycket folk på stränderna. Otroligt intressant att följa med vilka djur ni ser.
    Här regn igår kväll, nu hård blåst,utlovas ostadigt väder. Allt tröskat. Jumpan har börjat så vi trimmar oss i skick.
    Henrik kommer i nästa vecka men han finns ju WagaWaga (tror det skrivs så).
    Många hälsn Elisabet

    VastaaPoista
  4. Hej
    Såg i går i nyheterna att det varit sandstorm i Sydney. Stormen kom norrifrån, det såg hemskt ut. Upplevde ni någon sandstorm?
    Har varit på vattenjumppa så nu är jag full av energi.
    Ha det bra, kram Elisabet

    VastaaPoista
  5. Hejjj torvelona!!:D helt ljuvliga landskaper,va vackra platser ni ha hitta! heheh,tält..hoppas den int blåst bort i sandstormen.. här e allt som vanlit!aijjoo,maria ja har hitta på ett ämne till slutarbete!hittade på det en eftermiddag när ja läste igenom gamla arbeten (fråg int vafö) o så slog de att ska skriva om barn-motorik-skola, har nämligen undersökt barnens motorik i skolan samt sambandet med träning av motoriken i skolan o blaablaa. nåh, så muhi ämnet i hjärnan, samlade lite mer info o sen gick ja läsa gamla examensarbeten i skolan, läste först egen linjes arbeten men så kom ja ihåg att din finns ju oxå där!o så hitta ja den o bärja läsa!:D de handlar ju långt om samma greijor!huisi!!de kan hända att ja använder mej av ditt arbete sen när ja börjar fördjupa mej mera inom ämnet..har skickat in planen och väntar på att vem som blir handledare...jännä!
    jah,men inget vidare har hänt, det har varit vackert o varmt väder för finlands september!
    kramar till er!:)-fanny

    VastaaPoista