sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Woolloomooloo hostel




Hejs!
Här ser ni vårt rum för nästa natt! Här nere finns massor med Tyskar som verkligen har förstått sig på no worries men ibland kan det bli lite för mycket av det.
Ha d bra :)

4 kommenttia:

  1. Hahahaa, härligt härligt! Vitsi ni kommer att ha skoj! Hur länge skall ni njuta av Aussieland :D? Det finns många fina paikkor där, kom ihåg att snorkla i great barrier reef, det är ett måste :)! Kram till er båda, sköt om er!! H Eva L

    VastaaPoista
  2. Nåjaa, nu ser det ju lite hurja ut det där ert hostel. Jostain on aloitettava. Vi försöker med no worrie. Vad är bandicoots för något som ni också varnades för. E jag den enda som inte vet.
    Hösten har visat sina bästa sidor med +20 på eftermiddagarna. Allt e tröska och igår gjorde vi en skogstur med ett inte så dåligt byte. Ett ämbar kantareller, ett ämbar lingon och ett ämbar älglusar.

    Inga fästingar dock och jag börjar känna mig återställd.

    Lite svårigheter har jag med vart jag skall kommentera när och hur, och kommer mina kommentarer fram. Om det riktigt kniper hamnar jag säkert o skriva in mig i facebook. Jag tror det är där det händer saker o ting.

    Men skönt att höra av er och se bilder från andra sidan klotet.

    Hälsning Pappsen

    VastaaPoista
  3. Haha, ser ändå mysigare än mitt första hostel... :)
    Hoppas ni har de bra o VARMT! Här värmer ännu sommarsolen. Hälsningar från Yeongwol.

    VastaaPoista
  4. Helt ljuuvligt...ett ordentligt kaos...men mysigt..hemtrevligt...:)
    hoppas "luften" var bra...
    Malin

    VastaaPoista