maanantai 28. syyskuuta 2009

When you leave Byron bay you're going nowhere...




Hej!Länge sen sist! Nu har vi kommit till Byron bay o som det har konstaterats har vi beslutat oss för att stanna här ett tag.Vill du festa, chilla jobba you name it Byron Bay got's it all!Ida har vi varit här fem nätter o har bokat rum 2 veckor framåt. Vi har varit me om mycket för det mesta festa och chilla, men ida faktit påbörjade vi vårt nya jobb. Plockar kaffe bönor, hur roligt låter int de, de e faktist helt roligt. Vi cycklade imorsse 25 km till vår arbets plats, vi var liv rädda att bli påkörda, cyckel vägarna är inte så bra här (det finns inga cyckelvägar). Men när vi kom fram lev livet igen, vi mötte ett engelskt par som erbjöd oss skjuss tillbaka och också härifrån frammåt fixar arbetsvägen sig med kimppa kyyti! Efter den första arbetsdagen gjorde vi oss naturligtvis av med pengarna (även morgondagens lön brann) men vi hittade en otroligt fin liten butik med härliga kläder :)

Nya vilddjur har vi inte bångat förutom en hel del överkörda ting på vägen till kaffeodlingen idag o en val som vi såg spruta vatten o jagas av en whale watching kryssningsbåt.

Den första bilden är från Lennox head. Där simmade vi i en sötvatten sjö som färgats brunt av te träden som växer i det.
På den andra bilden ser ni en av stränderna kring Byron, där är mycke folk eftersom bilden är tagen på en söndag eftermiddag.
Roman (höger) o Soso som ni ser på den tredjebilden är två killar vi redan träffade i Sydney o våra vägar möttes nu igen här i Byron bay.
Den sista bilden berättar om livsstilen i Byron...

Ha d bra!

Posted by Picasa

3 kommenttia:

  1. Byron Bay låter ju som Tessjö. Där finns allt, aj jo nää inga kaffebönor.

    VastaaPoista
  2. Såg på kartan att Bayron Bay finns lite söder om Brisbane, så jag vet var ni rör er. Vilken färgs bönor plockar ni? Finns det inte olika färger? Henrik for igår men han kommer hem den 7.10. Mia o Astrid tittade in på vägen till H:fors, dom hade träffat Mannu o Hilla i Lovisa.
    Ha de bra, kram

    VastaaPoista
  3. Hej M ,följer med dej(O H:s) äventyr flitigt fast jag inte skriver så flitigt! Saknar dej ALLA dagar när du inte sitter där på din plats men det e kiva att ni har det bra ,skulle gärna åxå vara nånstans där på den härliga beachen just nu men tampas med "trevliga" snarkare.... idag 0 grader så jag cykla till jobbet ,öronen frostiga då jag kom fram... nu slutar jag snart cykla för fick 2000km fullt,börjat väl springa till jobbet nu istället... njut av "fulla" (ha) muggar o ha det jättebra! kram av k

    VastaaPoista